lauantai 13. huhtikuuta 2013

Muumiteestä uutta voimaa

Olen ollut jotenkin viime aikoina ihan tavattoman väsynyt ja tylsistynyt. Kun ei ole oikein mitään fiksua tekemistä, ja aivot on tuntunut olevan jonkin sorttisessa huurteessa niin, etten ole pystynyt edes lukemaan. MINÄ en pystynyt LUKEMAAN! Silloin on jo maailmankirjat pahemman kerran sekaisin.... Ja miten luet aivot huurteessa johonkin niin tärkeään kuin valintakokeisiin?! Jotenkin siitä aiheutuva paniikki vielä lisää stressin ja ahdistuksen määrää...

Eilen ja tänään olin sitten kotona äidin luona (tosin äiti ei ollut kotona vaan Helsingissä) koiravahtina ja samalla sain latailla hieman akkuja, mikä todella tuli tarpeeseen. Löysin uuden rakkauden, muumiteen! Ja ei, en pilaile, se on ehkä parasta teetä mitä olen pitkään aikaan maistanut. Pakkauksessa "Päivän paras teehetki" on yhteensä 20 teepussia, neljää eri makua ja maut on nimetty erittäin ihanasti! :D Tänään aamupalaksi siemaisin "Tsemppiä!" teetä joka on siis Muumipeikon tee ja "maustettu mustikkamuffinsin aromeilla". Eikö kuulostakin hyvältä?? Ehdoton lemppari näistä on kyllä "Muumimamman voimajuoma" joka on "maustettu raparperin ja mansikan aromeilla". Niiiiin hyvää... Lisäksi syötiin siskon kanssa tortilloja, illalla katsoin elokuvan Lucky you- onnenpeliä avalta ja sitten olikin hyvä mennä nukkumaan.

Jotenkin tämä arjesta irtautuminen (vai olisiko se se muumitee?) sai minut rentoutumaan täysin. Enää ei ole niin ahdistunut "seinät kaatuu päälle"- fiilis joka on vainonnut minua muutamien viikkojen ajan. Ehkä ensi viikolla saan jopa jotain aikaiseksi! Tai sietäisi saadakin, kun tiistaina pitäisi mennä tallille töihin, torstaina Valtarin kauppakeskukseen esittelemään Partylitea ihmisille ja sunnuntaina olisi omat Partylite- kutsut johon tulee kaikki lukio kaverit mässäämään pizzaa ja tuoksuttelemaan kynttilöitä! Ihan parasta, en malta odottaa... Kiireinen viikko tulossa, eikä töitä oikein voi hoitaa ilman että pää toimii kunnolla.

Vai... Olisiko syy tähän äkilliseen piristymiseeni eilisen illan loistoidea lähteä tänään vähän lomailemaan?! En todellakaan malta odottaa! Yritän ottaa paljon kuvia, että saa tännekin vähän silläkin saralla eloa ;)
Nähdään siis myöhemmin!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti