maanantai 16. huhtikuuta 2012

Must have!Päätin näin kevään edetessä tehdä "Must have" hankintalistan! Kesä tulee kovaa vauhtia, ja jälleen (niin kuin joka kevät, kumma kyllä) tuntuu siltä, ettei vaatekaapissa ole muita kuin talvivaatteita ja näin ollen kesää varten täytyy tehdä välttämättömiä ja vähemmän välttämättömiä hankintoja ;) Ihmettelen kyllä aina, minne ne kesävaatteet talven aikana katoavat...

1. Uudet kesäkengät (tai vaikka parit)
 
Olen jo pitkään halunnut saada "tennarit", jotka olisi kesälläkin kevyet jalassa ja hyvät kävellä. Lisäksi varastoistani puuttuu vielä ballerinat, jotka sopisivat niin arkeen kuin juhlaankin ja nuo H&M:n kultaista olkipunosta olevat ballerinat sopisivat siihen täydellisesti!


2. Toppeja


 Toppeja nyt ei vain voi koskaan olla liikaa, ja ihastuin kuvassa olevaan GinaTricotin vaaleanpunaiseen Vanja toppiin. Normaalisti en pitäisi kyseisestä väristä, mutta tuohon jotenkin ihastuin ja olen muutenkin yrittänyt ostaa itselleni enemmän värikkäitä vaatteita sen perinteisen mustan, valkoisen ja harmaan seuraksi.

3.  Kesämekko


   Tämä H&M mekko oli aivan tavattoman söpö pitsisine hihoineen ja- selkineen! Myös väri oli niin ihanan keväinen, että se pääsi heti Must have listalle, vaikkei se olekaan "hulmuava kesämekko", jollaista ensin ajattelin. Voisin hyvin kuvitella itseni pukeutuneena kesällä tuleviin sukulaisen häihin kyseisessä mekossa.

4. Otsatukka/ uusi hiusväri

 

  


Kesäksi olen vakaasti päättänyt leikata nyt jo erittäin pitkäksi kasvaneet etuhiukset! Haluaisin kerrostetun leikkauksen niin, että ne saisi vedettyä sivuun tarvittaessa. Viimeksi kun leikkasin niistä tuli kivat, toivottavasti tälläkin kertaa! Lisäksi olen ihan kyllästynyt tällä hetkellä vallalla olevaan juurikasvuun... En kestä niin tummaa hiusväriä, että pitää olla värjäämässä kuukauden välein, joten ajattelin seuraavaksi ylempänä kuvassakin olevaa lämmintä ruskeaa, ja siihen ehkä raitoja? (:

5. Pitsiä!  Olen jo vähän aikaa ollut ihastunut pitsiin vaatteissa, vaikka en ole vielä saanutkaan pitsisiä vaatteita vaatekaappiin hankittua, joskin nyt seuraavalla shoppailuretkellä se seikka varmasti muuttuu! Kuten jo kesämekostakin huomasi, pitsiä minulle, kiitos! (:


4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! :) Mitäs Iittiin päin? :)

  VastaaPoista
 2. No mitäs tänne, samaa vanhaa :D Vika jakso alko just ja kesää odotelles! ^^

  VastaaPoista
 3. ooh vähä samanlaisii toiveit ku mul !

  tuu hei tsekkaa munkii blogi, joka tottakai kaipailee aina uusia ihania lukijoita :-) jos vaikka tykkäisit !
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Heips! :D tykkäsin kovasti, ja jäin lukijaksikin ;)

  VastaaPoista