maanantai 7. toukokuuta 2012

Vaarallista vain olla kotona?

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oveemme koputettiin. Poikaystäväni meni avaamaan oven, ja neljä meidän jotenkuten tuntemaamme miestä/ poikaa repivät hänet ulos ja pahoinpitelivät tuohon meidän omalle pihalle. Soitin poliisit. Nyt on pahoinpitelysyytteet tulossa, ja minkä takia? Kyseiset pahoinpitelijät olivat tulleet kostamaan tapahtumaa, joka tapahtui yli kaksi vuotta sitten. Mitä he tällä voittivat? Eivät mielestäni mitään. Väkivalta on niin turhaa, tavoitteetonta eikä se saa aikaan koskaan mitään hyvää. Ei edes tyydytyksen tunnetta "kostajille". Luulen, että alkoholi puhui. Nyt minua pelottaa olla kotona. Pelkään uutta "kostoretkeä". Hätkähdän aina, kun ovikello soi ja pidän kaiken varalta puhelinta aina mukana. Kammottavaa.
  Tänään oli poliisikuulustelut. Minä olin todistajana, poikaystäväni uhrina. Poliisit olivat tarkkoja yksityiskohtien kanssa ja tekivät työtään mielestäni hyvin.

Alkoholi ja väkivalta tuntuvat kulkevan käsi kädessä. Teet jotain, mikä kaduttaa sinua ehkä jopa loppuikäsi. Mitä jos hakatessasi toista vahingossa tapatkin tämän? Onko se sen arvoista? Varsinkaan, kun väkivalta ei ratkaise mitään. Olen kyllästynyt tähän. Heti kun lukio on ohi, pääsen pois täältä. Pois paikkakunnalta, jossa väkivalta ja toisten hakkaaminen tuntuu olevan "ihailtua". Nyt joku sanoo, että sellaista on kaikkialla. Jossain jopa pahempaa. Ehkä onkin, mutta tänne en pysty asettumaan elämään elämääni.

Oletko sinäkin väkivaltaa vastaan?


2 kommenttia:

  1. Niin perseestä ja niin VÄÄRIN! mut muista et kotona on aina paikka sinulle ja poikakaverillesi! :) Tänne vaan jos pelottaa!

    VastaaPoista