sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jazztyttö peilaa - Anna Godbersen

Teen tästä "kirja- arvostelusta" tai oikeammin ehkä esittelystä nyt vähän erilaisen, kuin millainen se normaalisti olisi sillä suosittelen ehdottomasti kaikille kyseistä kirjaa luettavaksi! En siis paljasta tässä yhtään juonipaljastuksia, kerron vain pieniä herkkupaloja minkä vuoksi kyseinen kirja kannattaa lukea ;) Kuten olen jo saattanu mainita, Anna Godbersen on ehdottomasti ansainnut paikkansa lempikirjailijana ja yhä vain hän saa minut ymmälleen siitä, kuinka hän joka kerta onnistuu höpläyttämään minut ennalta- arvaamattomilla juonenkäänteillä jotka ovat tehdä lukijan (hyvällä tavalla) hulluksi! Sama juttu oli Godbersenin edellisen sarjan kanssa, johon kuuluivat kirjat Huumaa, Juoruja, Erheitä ja Hehkua, jotka myös suosittelen lukemaan.

Jazztyttö peilaa kertoo kolmesta tytöstä: Cordelia Greystä, Letty Larkspurista ja Astrid Donnelista ja heidän elämästään vuoden 1929 New Yorkissa. Cordelia ja Letty ovat saapuneet kaupunkiin Ohiosta ja päättäneet menestyä tahollaan. Letty haluaa kuuluisaksi esiintyjäksi, ja Cordelia löytää oikean isänsä. Astrid on seurapiirineito New Yorkista.
Tyttöjen elämä suurkaupungissa on hyvin erilaista, mutta jokainen heistä saa tahollaan huomata, että mitään ei saa ilmaiseksi ja loppujen lopuksi maailma on hyvin arvaamaton paikka: ensin se ottaa vastaan ystävällisesti hymyillen mutta sulkee pian tylysti ulkopuolelleen. Julma elämä.

Kirjassa on juonenkäänteitä, jollaisia vain Anna Godbersen pystyy luomaan: ne ovat täysin ennalta- arvaamattomia. Kaikki lukemisesta kiinnostuneet lukemaan Anna Godbersenia ;) 


Kiitos ja kuittaus!

(Kuva: Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti